Azonban a tulajdonos a recept generál még sajt ízű,

0
614

Nős Smolovi farmerek Mint

Egy szórakozása van a feldolgozóipar, a hazai sajt, ők a saját, valamint a haverok. Bár a sajt gyártási általában elég a tudományos kutatás, Stanislav Smolová mutatja egy egyszerű eljárás, amely szerint neki nem sikerül. Ma a haverok őrült róla, füstölt sajt, amely megszülte a füstölőben az udvaron ritka természeti sajt finom előnyben.

Nős Smolovi farmerek Mint

Izek, valamint a gyógynövények, amelyek az alapanyag biztosítása íz kérésre. Az alapvető folyamat nyomja meg a túró van is alapvető nyomja meg, az azonban minden a való világ lehet változtatni a kereslet a hordó vizet, vagy egy régi súlyzó. Kulcs a cheesemaker az alkímia Az elején a tej. Világos, hogy a leghatékonyabb házi azonban furcsán elegendő van ezen kívül egyes fajták is megszerezték. Egyszerűen nem tartós, valamint a fölözött tejet, ösztönzi Smolová. Aki termel, sajt tartós tej, kell, hogy a gyártás során, hogy biztosítja a kalcium-klorid, hogy közben a pasztörizálás felgyorsította a gyártása sajt még növeli sýřitelnost tejet. A hozam marad, amellett, akkor szerinte a pasztőrözött tej ötven százalék.

Az előnye az, hogy számos városok vásárolhat friss lakossági tej automata lásd az előző cikket. Valamint az is, aki a forrása a magas színvonalú bentlakásos tej a kezem, mielőtt telepedtek át egyenesen a város fagy. Emellett szükséges, hogy egy mikrobiális starter társadalom, Stanislava Smolové valójában megerősítette, hogy közös kiváló minőségű savanyú a krémet, tejoltó-alapú enzimek. Lehet kapni például a net, ez segít, hogy minden online kereső. Minden használt berendezések fizet a gőz idő előtt a füvet, amely minden bizonnyal dolgozni használni pár evőkanál valamint utazási szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoktól, tejszínhab, merőkanál, termosztát, egy vászon a lecsepegtetett túró, rosta Forráspontú nem szükséges a sajtok tervezett gyors bevitel.

Kezdjük azzal fűtés a tej,

Valamint a hűtés a friss tejet, a bolti elég pasztőrözött lehet ebben a szakaszban, hogy kihagyja. Majd adjuk hozzá a starter kultúra, majd a nő. Hogy készült sajt pasztőrözött tejet, meg kell kalcium-klorid-oldat hozzáadása után ebben a szakaszban, azaz mielőtt sýřením. Ezt követi az alkalmazás a tejoltó, valamint újra fűtési kapcsolódik a csapadék a túró ez körülbelül 30-60 perc.

Kezdjük azzal fűtés a tej,

Ha ebben a fázisban a csapadék létre, minden elveszett, valamint volt egy hiba. Ne veszítsd el a reményt, csak én vagyok hibás, a legelső alkalommal, hogy külön Smolová elégedetlen experimenters. Érdemes még azt állítja, hogy megfigyelni az eljárás. Még akkor is, ha az a tej ára. Azt, hogy a sajt egy tétel körül tíz liter tej, valamint az eredmény egy kis kenyér elképzelt. Akkor nem lehet kérdés, hogy ez mennyire állítja vissza a boltban, kiváló minőségű sajt, kiemeli.

10 12 l tej nem módosított belföldi meleg 63 ° C, valamint a hűtés után, hogy 40 ° C keverjük egy csésze jó tejföl attól függően, hogy a rendelkezésre álló forrásokat, el kell végezni a tej, hogy az író a nem pasztörizálás, még thermizaci, ahol a szabályok szerint a magas hőmérséklet őrizni időtartama fél óra – kb. kiadás – folytatja magad Miután 20 perc, amikor a tej fokozott beoltott mikrobiális társadalom, alaposan keverjük össze 5 ml oltó hígított egy kis vízzel. Teljesen mindezt keverjük, majd még egyszer hő 40 50 ° C-30-a Után 60 perccel teremt az volna a túró, az állaga puding. Sýřeninu keverék tiszta kezeket fel, amíg el nem indul a felszínen, hogy a csapadék savó.