A boldog amulettek előnye otthon?

0
12285
A boldog amulettek előnye otthon

Személyes amulett univerzális módja annak, hogy megvédje a különböző problémák és problémák. Egy saját készítésű mágikus cikk nem csak a rossz kívánságok ellen véd, hanem vonzza a szerencsét, a jólét és a boldogság. Szláv módszerek elleni védelem negativitás idővel nem veszítették el népszerűségét. Őseink tudták, hogyan védjék meg magukat a másvilági erőtől, az emberek negatív hatásaitól és a gonosz szándékoktól. Az amulett mentális szinten védi a személyt, és megakadályozza az ellenséget abban, hogy károsítsa a tulajdonos energiáját. Különböző tárgyak, mint például kövek, talizmánként szolgálhatnak.

A saját kabalád létrehozása komoly lépés. Ajánlásaink segítenek megtalálni egy megbízható védőt, és egy hűséges Asszisztenst az életedben. Különböző helyzetekben az amulett különböző módokon nyilvánul meg. Például egy dolog, hogy találtak, amely szolgált, mint egy talizmán egy másik személy, teljesen elpusztítja az energiát. Annak érdekében, hogy a boltban vásárolt amulett működjön és az asszisztensed legyen, fel kell töltened az energiáddal és megtisztítanod. Általában a megtisztulás rítusa nagyon bonyolult, és tovább tart, mint saját kezűleg létrehozni egy talizmánt. Néha az emberek nem tudják saját maguk megtisztítani a védelmet, és a médiumokhoz fordulnak.

Miért fontos, hogy a saját kezeddel varázsolj?

Miért fontos, hogy a saját kezeddel varázsoljSaját munka növeli a pozitív hatás jön az amulett. Akár ajándékként, akár személyes használatra varázsolsz, a gyártási folyamatot csak jó gondolatokkal és tiszta szándékokkal kell megközelíteni. Amikor létrehozol egy védő tárgyat, elnyeli az energiádat. Ezért nagyon fontos, hogy összpontosítson a pozitív érzelmek a folyamat. Ne feledje, minden pillanat öröm, öröm, öröm, és tegye őket az amulett. Az ollónak és a tűnek nincs helye a talizmán létrehozásakor: ezek a tárgyak jelentősen megakadályozhatják, hogy a szövetek elnyeljék a pozitív energiát.

Szüksége lesz egy kis darab szövet az alap és néhány szalag díszítés. Ajánlatos, hogy vágja le előre mindent, ami szükséges lehet, amikor egy baba ollóval. Korábban, ilyen babák voltak töltve szénával, mert más anyagok nehéz volt megszerezni. Töltse meg a baba pamut, fűrészpor, gyapjú vagy szintetikus téli nisator.

Az alapja az amulett baba kell fektetni két kis ágak. Az elején meg kell, hogy egy fej végén az egyik pálca. A második ág fog szolgálni, mint a kezét, így csomagolja szalagokkal, majd kösse meg a szálak három helyen. Miután készített egy keresztet a botok, meg kell szilárdan rögzíteni mindent szál. Akkor terítsd be a keretet ruhával, és változtasd át a babát ruhává. Ezután, meg kell, hogy töltse ki az ábrát csomagolással, hogy alakzat. Lehet díszíteni további dolgokat: egy sál, egy heather, egy kötény. De nem lehet felhívni egy arcot egy ilyen báb-ez negatívan befolyásolja a jövőbeli végzet. Egy ilyen talizmánt otthon kell tárolni, és csak akkor kell magával vinni, ha hosszú időre el kell mennie.

Amulettek, amulettek és talizmánok készítése: Általános szabályok és ajánlások

Amulettek, amulettek és talizmánok készítése Általános szabályok és ajánlásokLétrehozhatsz egy talizmánt mind magadnak, mind egy másik embernek. Ez a cikk nem terjeszthető vagy nem ruházható át idegenekre. Az amulett csak a gazdájának hoz boldogságot. Ha elveszett, lopott, adományozott vagy megtört, az ereje 9D. talizmán és amulett készíthető mind magának, mind egy másik személynek. Arra kényszeríteni valakit, hogy egy talizmánt készítsen neked, elfogadhatatlan. Egy személy csak saját szabad akaratából dolgozhat, miután személyesen fejezte ki vágyát.

Ha a talizmán készült egy másik, akkor meg kell folyamatosan gondolni, hogy ez a személy a munkahelyen. A gondolatoknak derűsnek és pozitívnak kell lenniük. Csak azáltal, hogy a lélek egy darabját egy mágikus tárgyba fekteted, létrehozhatsz egy amulettet, ami tényleg működik, és csak jót hoz a tulajdonosnak. A gyártás jobb, hogy válassza ki az időt, amikor a hold a növekedési szakaszban. Ez az időszak minden üzlet számára sikeres.

Nyugodt légkörben kell dolgoznod. Nyugodtnak kell lenned, senki és semmi sem vonhatja el a figyelmed. Ha készítesz egy talizmánt magadnak, aztán miután befejezted a munkát, csomagold be ruhába, és tedd a párnád alá éjszakára. Emiatt létrejön a kapcsolat a tudatalatti és az amulett között. Tanácsos nem elmondani senkinek, hogy a talizmán mit tett magáért. Mindig legyen nálad, és bújj el a kíváncsi szemek elől.

Erős huzaltakaró

Erős huzaltakaróMa sokan látják a piros fonalat a bal csuklójukon, ami védekezésként szolgál a gonosz szem ellen. A menetet természetes anyagból kell készíteni (gyakran gyapjúból). Az első híresség, aki piros cérnát viselt a bal csuklóján, Madonna volt. Ez azután történt, hogy érdeklődni kezdett Kabbala ezoterikus tanításai iránt. Szerint a hit \u200b \ U200, hordoz csak egy közeli személy, aki akar jó, és megérti a lényegét a rituálé, amely képes megkötni egy talizmán a karján. A saját kezével kötött cérna nem ad eredményt.

Piros drót nem csak blokkolja a negatív energia, hanem pozitívan befolyásolja a sorsát a tulajdonos. Az ősi dehidrations volt egy kissé más rituálé kapcsolódó vörös szál. A jobb keze csuklójára volt erősítve. Meg tudod csinálni magad, a lényeg az, hogy kössön hét csomót egy madzagra. Ez a bűbáj vonzotta a pénzt és a szerencsét a tulajdonos életéhez.